Never let me go 2010

E al doilea film pe care il recomand si asta pentru ca pentru mine e un film excelent. Filmul este o drama absoluta, mai ca iti vine sa plangi cand il vizionezi. Filmul pune in prim plan viata a 3 copii ce cresc si sunt educati intr-un fel de scoala, pe care nu au voie sa o paraseasca sub nici un motiv. Filmul este unul sadic intrucat acesti copii sunt creati pentru un scop anume : ca atunci cand ajung la varsta mijlocie, sa fie donatori de organe…un organ, doua, trei…atatea cate permite corpul lor…pana cand acestia mor…majoritatea stingandu-se din viata pana la implinirea varstei de 30 ani.

Este un film crud, care prezinta din punctul meu de vedere viitorul, probabil peste 30 ani o sa se intample asta cu adevarat. Ce il face si mai crud e ca, in toata nebunia asta, isi face loc si iubirea, o iubire care din pacate nu e posibila.

Un film bun cum nu mai vazusem de foarte mult, un film care pe mine m-a zdruncinat…si care mi-a lasat un gust amar…Cum poti sa iei viata unei persoane ca sa-i poti reda viata unei alteia?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s