Compromisuri..

Tu cat ai da intr-o relatie? Cat ai lasa de la tine si cat de egoist esti  intr-o relatie?

Well…nu mereu socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ. Mai exact, cand esti liber ca pasarea cerului, esti stapanul TAU, decizi doar in functie de TINE, alegi doar ce TIE iti place, nu iti faci program dupa programul altcuiva etc.

Intrand intr-o relatie, totul se schimba…de la momentele primelor intalniri cand vrei sa impresionezi si te mulezi dupa persoana pe care vrei s-o cuceresti….pana la momentul cand relatia depune ceva beton la temelie, cand programul de zi cu zi si planurile de viitor include si a doua persoana.

Chiar daca esti zmeu inainte de a iubi…cand iubesti esti irational si asta tocmai ca iubirea e irationala. Si nu e un lucru rau. Compromisurile pot fi bune, te pot schimba in mai bine, te pot face mai putin egoist si mai putin „scorpie” :). Trebuie doar sa stii cat sa dai si sa iei…o balanta intre cele doua parti care sa multumeasca in aceeasi masura pe amandoi…

Stiu…e o situatie dezirabila…e greu sa gasesti partea de mijloc si sa si ramai acolo. Femeile sunt mai posesive, devin din ce in ce mai rele si vor si mai mult si mai mult de la partener, barbatul pierde teren, se enerveaza si se duce pe apa sambetei toata temelia cladita…

Dar ce…parca ne-am nascut invatati? Gresesti o data, gresesti de doua ori…la un moment dat inveti sa te targuiesti corect…Cate-un pic pic pic…..(nu asa era cantecu’ ala?:) ).

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s