Satana din nadragi

Ai zice ca autorul scrie despre satana la propriu…ca vorbeste despre fantasme si vrajitoare…perfect neadevarat!!! Cartea lui Reinhold Dorrzapf este o istorie a culturilor dintre barbat si femeie, ilustreaza viata amoroasa a unor barbati puternici ca Napoleon, Bach sau Voltaire si femeile din spatele acestora. Cartea este plina de erotism, de istorie si de imaginar…firele povestilor schimbandu-se de la o pagina la alta.

Desi este o carte frumoasa, este si o carte relativ greu de citit, cu foarte multe informatii istorice (si mie nu imi placeeee istoria!!!!) insa este o carte diferita de toate cele cate am citit si chiar daca am citit-o special pentru licenta, a fost cartea care mi-a placut cel mai mult…Merita citita!!!

Reclame

2 gânduri despre &8222;Satana din nadragi&8221;

    • Buna, Oana…pentru ca esti de la mine de la facultate, o gasesti cu usurinta la biblioteca facultatatii de sociologie in sala de imprumut sau sala de lectura. Daca vrei sa ti-o cumperi…cartea este 15 lei si se gaseste in librarii. Ti-o recomand cu placere in biblioteca proprie…e o carte foarte buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s